Standard.al

Sherri në “Opinion”, Çili-Qorrit: Je mashtrues, universitet private nuk marrin nga fondet shtetërore

Debati mbrëmjen e djeshme në studion e “Opinion” ka përfunduar në sherr mes Henri Çilit dhe pedagogut Arlind Qorri.

Teksa Qorri insistoi se ligji i ri i arsimit të lartë, është në favor të interesave të universiteteve private, si ai i Çilit, pasi marrin nga fondet shtetërore, ky i fundit e ka cilësuar Qorrin si mashtrues.

Për Çilin, universitet private nuk përfitojnë asgjë nga kjo reformë sepse ligji ndalon universitet private që të marrin nga fondet shtetërore.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.