Teoritë konspirative: Hillari përdori një sozi pasi u rrëzua

0

Hillari Klintoni përdori një sozi për të bindur kombin e saj se ishte shëndoshë e mirë, pasi u rrëzua dhe u largua më herët gjatë një ceremonie në nderim të viktimave të 11 shtatorit, kanë nxituar të thonë mbështetësit e teorive konspirative.