11 trendet e vjeshtës që propozon Kim Kardashian (Foto)

0

Kim Kardashian mund të mos jetë e pëlqyer nga të gjithë sa i përket stilit të saj, por për shumë të tjerë është burim frymëzimi në ҫdo shfaqje publike

Ndoshta ҫizmet me lidhëse janë shumë të gjata për siluetën e saj, por Kim di mjaft mirë ku i ka defektet dhe pikat e forta, ndaj shton vazhdimisht një element seksi për të tërhequr vëmendjen. Por edhe nëse të gjitha veshjet e saj nuk të duken të përshtatshme, ka disa propozime që përfundimisht janë tendencë këtë vjeshtë.

Edhe me influencën e Kanye West, look-u i Kim duket se rifreskohet në ҫdo sezon. Muajt e fundit, sidomos, ajo është përpjekur të duket gjithmonë e më moderne, duke i shtuar look-ut aksesorët që premtojnë se stili i saj do të jetë i suksesshëm.

Shiko më poshtë disa nga propozimet e Kim për sezonin e ri dhe besoje që këtë vjeshtë.