Standard.al

Si ti stiloni flokët në kohë me shi (FOTO)

Ju ka ardhur në majë të hundës bishti tradicional dhe flokët e lëshuar janë një mision i pamundur me këtë mot të paqëndrueshëm? E dimë ç’doni të thoni!

Për t’i dhënë një frymë të re bishtit tuaj të zakonshëm, ju vjen në ndihmë parukieri yjeve Anh Co Tran, i cili zbulon sesi mund të realizoni një bishtin me nyje, një pamje që duket tepër e ndërlikuar, por që në fakt nuk është aspak i tillë.

Split

Ndajini flokët në dy pjesë

Flip

Kalojeni njërën anë mbi tjetrën

Knot

Lidhini duke formuar një nyje

Tie and Pin

Fiksojini dy pjesët me anë një lidhëseje flokësh

Wrap

Mbulojeni lidhësen me një tufëz flokësh dhe fiksojeni me karficë

6

Dhe, ja bishti juaj me nyje

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.