Standard.al

Pjesë kryesore gardërobës për vjeshtë në të cilën ia vlen të investohet (Foto)

Fundin e verës shpesh e lidhim me bezdinë dhe nervozizmin e butë, të cilat lidhen me ndryshimin e kohës, por edhe me blerjen e re të cilën duhet bërë me kohë.

Çfarë saktësisht duhet blerë këtë sezon? – transmeton Telegrafi.

Stilistët dhe ekspertët e modës na tregojnë që t’i qasemi funksionalitetit, si edhe pjesëve të cilat mund t’i veshim në mënyra të ndryshme.

Për të përballuar më lehtë blerjen e re dhe përtëritjen e gardërobës, po ju paraqesim pjesët kryesore të veshjeve për vjeshtë në të cilat ia vlen të investohet:

Kombinezon njëngjyrëshKombinezon njëngjyrësh

Këmishë efektive me palaKëmishë me pala

Atlete të bardhaAtlete të bardha

Xhaketë bomberXhaketë bomber

Pjesë e poshtme e tutavePjesa e poshtme e tutave

Çizme mbi gjunjÇizmet sipër gjurit

Bluza e gjatëBluza e gjatë

Pantallona të gjeraPantallona të gjera

TrikoTriko

Fustani i gjatë, i ngushtë me rrudhaFustani i gjatë, i ngushtë me rrudha

Xhinse të shkrurtraXhinse të shkrurtra

m

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.