Standard.al

Kallashi iu rikthehet mësimeve, ja në cilin fakultet regjistrohet (Foto)

Valltarja nga Prizreni Donjeta Kosumi e njohur si Kallashi përmes një postimi ka bërë të ditur se i është kthyer mësimit.

Megjithëse u përfol kohë më parë se ajo ka filluar të mësojë gjermanishten, sot ajo dëshmon të kundërten.

Libri që mban titullin ‘’ Kriminalistika, zbulimi dhe të provuarit e krimit’’  tashmë është në duart e Kallashit.

Se çka e tërhoqi të regjistrojë këtë lëmi ende nuk dihet. Mirëpo ajo çka dimë nga e kaluara e Kallashit nuk është aspak e këndshme, duke e marrë parasysh se valltarja ka pasur probleme me ligjin.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.