Standard.al

Dibër/ Dhunohet vëzhguesi i Partisë Socialiste nga kushëriri i tij

Incident në qendrën e votimit nr.1195, në Kander. Dhunohet jashtë qendrës së votimit vëzhguesi i Partisë Socialiste.

Në vendngjarje ishin të pranishëm ministri Damian Gjiknuri dhe kandidati Muharem Rama nga krahu i mazhorancës dhe Arben Ristani nga krahu i opozitës.

Mësohet se janë zënë vëzhguesi i PS-së me atë të PD-së, kushërinj me njëri-tjetrin.

Ndërkohë, Fadil Begu, kryetar i KZAZ-së 19, thotë se ka pasur fotografim të votës në dy raste dhe fleta e votimit është konsideruar e pavlefshme.

Ndërsa në disa zona ka mungesë energjie elektrike

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.