Standard.al

Bogdani: Rastet e fotografimit të votës do drejtohen në prokurori

Deputeti i PD, Gerti Bogdani nga Dibra tha se rastet e fotografimit të votës do të drejtohen në Prokurori.

Bogdani: PD denoncoi sot fakte të fotografimit të votes. Rastet e fotografimit të votës do drejtohen në prokurori.Pritet procedimi penal, blerja dhe fotografimi i votës krim. Aleanca e qytetarëve me e madhe se aleanca me krimin. I ka ardhur fundi aleancës së qeverisë me krimin. Vullnetin e qytetarëve shqiptarë nuk e shtrembëron krimi.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.