Standard.al

“Drejtori i Portokallisë” me fëmijët e lagjes për të kapur Pokemona (Foto)

“Drejtori i Portokallisë”, ose Erditi siç në realitet quhet, është shumë social me fëmijët e lagjes. Ai i ka takuar ata të cilët të gjithë gjenden me telefona dhe tabletë në duar dhe ka shkrepur një foto me shumë mesazh.
“Jo po do ikim të kapim pokemona ne”, ka shkruar ai, duke ironizuar jo vetëm ata që kapin pokemona, por edhe gjithë realitetin e sotëm ku teknologjia po na pushton. Ndonjëherë këto pamje janë gati të frikshme. Të gjithë të fokusuar në telefon, as majtas as djathtas, tërësisht të shkëputur nga realiteti. Sigurisht, të mos nisim të shkruajmë për shëndetin fizik, e specifikisht shtyllën kurrizore.

E dhimbshme edhe pse nuk po mbledhin pokemona:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.