Standard.al

Noizy në foto me dy princeshat e tij

0

Noizy fatmirësisht është i rrethuar nga shumë gra në jetën e tij. Tre më të dashurat e zemrës janë mbretëresha nëna e tij dhe dy princeshat, motra dhe Prayla. Të treja bukuroshet e Noizyt nuk janë të panjohura, por ka foto dhe foto. Ai dhe dy princeshat kanë kaluar fundjavën bashkë, në një foto të përputhshme.
Ëmë e bijë janë veshur në bardh e zi me vija dhe daja më i lumtur në botë, në të zeza. Kombinim më të mirë nuk mund të kishte.

Noizy dhe dy princeshat:

noizy motra

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.