Standard.al

Drejtuesit e rinj e nisin misionin kështu…

0

Një puthje në buzë mes dy prezantuesve të rinj të ‘Fiks Fare’. Kjo ishte ajo që dhuruan dy drejtuesit e rinj, Dori dhe Devi. Në natën e parë të emisionit, aktorët kanë dhuruar spektakël, ndonëse kuptohet që gjithçka ka qenë në kuadrin e shakasë. Devis Muka dhe Dorian Ramaliu, tashmë vinë në vendin e ‘Doktorit’, Gent Pjetrit dhe moderatores Fiori Dardha. Dy aktorët bënin pjesë tek grupi i lojërave ‘Pa limit’

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.