Standard.al

DETAJE/ Përplasje për orarin mes Shqipërisë dhe Maqedonisë,

0

Po negociohet ende per orarine ndeshjes. Por akoma nuk ka nje orara te fiksuar. palet po negociojne dhe em pas do te vendos UEFA.

Maqedonia kerkon qe te riluhet ne oren 12:00 kurse Shqiperia kerkon qe te riluhet ne oren 16:00.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.