Standard.al

Të famshmit që vërtetuan se dashuria mund të zgjasë përgjithmonë (Foto)

0

Nëse keni menduar se dashuria nuk mund të zgjasë përgjithmonë, më poshtë ju sjellim disa shembuj që e thonë të kundërtën.

Po, dashuria mund të zgjasë përgjithmonë kur ajo është e vërtetë dhe e pastër.

Madje, as fama dhe paratë nuk mund ta zbehin atë, transmeton Gazeta Express.

Në një listë fotosh më poshtë, ju do të mund t’i shihni çiftet e famshme që dëshmuan se dashuria mund të zgjasë përgjithmonë.

Michael Caine dhe Shakira Baksh – 43 vite së bashku

Meryl Streep dhe Don Gummer – 37 vite së bashku

Tom Hanks dhe Rita Wilson – 28 vite së bashku

Samuel Jackson dhe Latanya Richardson – 36 vite së bashku

Jada Pinkett Smith dhe Will Smith – 24 vite së bashku

Denzel dhe Pauletta Washtingon – 39 vite së bashku

Victoria Beckham dhe David Beckham – 19 vite së bashku

Robert Downey Jr. Dhe Susan Levin – 13 vite së bashku

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.