• Setup menu at Appearance » Menus and assign menu to Top Bar Navigation
Gazeta Standard Online
  • Kryesore
  • Politikë
    • Pikante
  • Aktualitet
    • Kronikë
  • Koment
  • Ekonomi
  • Bota
    • RAJONI
  • Show Biz
    • Eros & Psikologji
  • WEB TV
  • Te Tjera
    • Sociale
    • Sporti
    • Kioskë
    • Kulturë
    • Dosier
    • HI-TECH
    • Histori&Arkiva
    • Horoskopi
    • Kulinari
    • Mister
    • Lojra
No Result
View All Result
  • Kryesore
  • Politikë
    • Pikante
  • Aktualitet
    • Kronikë
  • Koment
  • Ekonomi
  • Bota
    • RAJONI
  • Show Biz
    • Eros & Psikologji
  • WEB TV
  • Te Tjera
    • Sociale
    • Sporti
    • Kioskë
    • Kulturë
    • Dosier
    • HI-TECH
    • Histori&Arkiva
    • Horoskopi
    • Kulinari
    • Mister
    • Lojra
No Result
View All Result
Gazeta Standard Online
No Result
View All Result
Home Kulinari

Patate të mbushura me proshutë pule dhe djathë të mykur (foto)

4 September, 2016
in Kulinari
0
0
SHARES
Share on FacebookShare on Twitter

Kjo recetë është një garniturë shumë e mirë për pjata të ndryshme kryesore dhe është shumë e lehtë për t’u gatuar.

Do t’ju duhet të bëni kujdes në gatimin e kësaj recete në mënyrë që patatet të mos zihen më shumë se ç’duhet paraprakisht, pasi duhet të ruajnë formën gjatë pjekjes. Në mënyrë që të ruani lëkurën zgjidhni patate të reja.

LexoEdhe

Fenomen i rrallë/ Ja çfarë po ndodh: Luleshtrydhe në Nëntor…

Ushqimet që duhen eleminuar për të shpetuar nga fryrja e barkut

Projekti për Teatrin Kombëtar/ Jul Deda: Heshtje, ai është i gjatë dhe na fut frikën. Hallall Edo…

Shoqërohen shumë mirë me sallata të ndryshme dhe sigurisht mënyra më e mirë për t’i ngrënë janë të sapodala nga furra.

Përbërësit:

▪ 6 patate mesatare
▪ Hudhër
▪ Vaj ulliri
▪ Piper i zi
▪ Kripë (shumë pak, me majat e gishtave)
▪ 100 gram djathë i mykur
▪ 100 gram proshutë pule

Përgatitja:

Lani si fillim patatet dhe i vërini të ziejnë me lëkurë në zjarr mesatar. Kujdesuni që patatet të zihen por jo plotësisht, pra të dalin pak të forta nga zierja.

Pasi t’i nxirrni nga uji, çajini pak për së gjati dhe me një lugë çaji nxirrni 2-3 lugë tul të brendshëm.

1

Ndizni furrën në temperaturë 190 gradë celsius.

2

Prini proshutën e pulës në kubikë dhe në një tas mesatar shtoni të gjithë përbërësit : proshutën e prerë, hudhrën e grirë imët, kripën, piperin, vajin e ullirit, djathin e mykur dhe tulin e patates.

Me një pirun përziejeni të gjithë masën duke e shtypur vende-vende.

3

Mbushini patatet me këtë masë dhe piqini në furrën e nxehtë deri sa të marrin një ngjyrë kafe të artë.

4

ShareTweetPin
Previous Post

BSH: Depozitat e qytetarëve tkurren me 4 mld lekë brenda muajit

Next Post

Përleshje fizike në aeroportin e Rinasit, francezja rreh shqiptaren

linda

linda

Next Post

Përleshje fizike në aeroportin e Rinasit, francezja rreh shqiptaren

Discussion about this post

SONDAZHI

[democracy id="18"]

Lajmet e fundit

Show Biz

KUSH ËSHTË I DASHURI NGA MALËSIA E MADHE I ARBANA OSMANIT? DIKUR I FEJUAR ME NJË TJETËR MODERATORE TË NJOHUR

by redaktori
17 February, 2019
0

Pas divorcit nga biznesmeni Ardit Kero me të cilin ka dhe një djalë, Arbana Osmani është vendosur në qendër të...

Read more

Koment pikant nga Xhafka: Mos pirdhni në proteste, ec e dëgjo ambasadat pastaj…

17 February, 2019
Graphical Breaking News Background with news text on Bluish Outline Worldmap Background.

Koalicioni Qytetar Për Shqipërinë zyrtarizon qëndrimin e vet!

17 February, 2019

Alizoti: Opozita do ta votojë propozimin e Bashës…

17 February, 2019

Aktivisti për gazin lotsjellës: Masa dhe mënyra se si u hodh e papranueshme dhe absurde…

17 February, 2019
  • Setup menu at Appearance » Menus and assign menu to Footer Navigation

© 2018 Instant.al Digital Agency -

No Result
View All Result
  • Kryesore
  • Politikë
    • Pikante
  • Aktualitet
    • Kronikë
  • Koment
  • Ekonomi
  • Bota
    • RAJONI
  • Show Biz
    • Eros & Psikologji
  • WEB TV
  • Te Tjera
    • Sociale
    • Sporti
    • Kioskë
    • Kulturë
    • Dosier
    • HI-TECH
    • Histori&Arkiva
    • Horoskopi
    • Kulinari
    • Mister
    • Lojra

© 2018 Instant.al Digital Agency -