Standard.al

Në mediat serbe sot mungon një lajm: Shenjtërimi i shqiptares Shën Tereza! (Foto)

0

Pa folur për televizionet e mëdha globale të cilat sot ishin live të lidhura me Vatikanin ishin edhe mediat online nga New York Times përmes Guardian dhe FAZ, Spiegel e NZZ por edhe Le Monde dhe mediave tjera më të rëndësishme të globit- vizive dhe të shkruara është raportuar gjerësisht për Shenjtërimin e Agnesë Bojaxhiut ekziston vetëm një vend në të cilin për ngjarjen në fjalë pothuajse nuk është raportuar. Natyrisht që besimi ortodoks edhe duhet t’i bën më të matura mediat e Beogradit por dilema që me këtë rast është nëse vërtetë është besimi ortodoks apo përkatësia kombëtare e Shën Terezës ajo që i ka bërë mediat kryesore të Beogradit thjesht ta heshtin këtë ngjarje të përmasave globale.

Në vijim,keni faqet e para të mediave më të mëdha serbe (Mondo, B92, Politika dhe RTS) në orët e mbrëmjes- pa asnjë lajm për Shenjtërimin e Nënë Terezës./blitz

Unbenannt4UnbenanntUnbenannt1Unbenannt3

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.