Standard.al

Julian Deda poston një foto të shkrepur para 11 vitesh në kishë

0

image14

Aktori humorit shqiptar, Julian Deda ka postuar sot një foto të shkrepur para 11 vitesh në kishë, ditë kur edhe ka lidhur kurorën me bashkëshorten e tij.
Pak me humor, po dhe ndienja dashurie, Juli ka postuar sot edhe një pjesë të dialogut me bashkëshorten në këtë ditë të shënuar, me të cilën sot ka edhe dy fëmijë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.