Standard.al

Gazeta Standard vjen me risi në versionin online!

0

verisoni final

Prej vitit 2005 që është themeluar e deri më sot, parimi kryesor i gazetës “Standard” ka qenë informimi i lexuesit në mënyrë të drejtë dhe saktë. Prej vitesh gazeta krahas versionit print ka në treg edhe me versionin e saj online, duke i qëndruar besnik nga njëra anë lexuesit tradicional, por duke mos lënë pas nga ana tjetër publikun që parapëlqen të informohet përmes rrjetit social. Sot gazeta vjen me një version të ri online për të qënë sa më afër lexuesve të saj. Qëllimi ynë është informimi sa më i shpejtë dhe me larmishmëri informacioni për të gjithë lexuesit tanë. Sot ju në websitin tonë do të gjeni informacione të rifreskuara në kohë reale për sa i përket fushave të ndryshme si: politikë,aktualitet,sociale, ekonomi, kulture, shoëbiz, mistere, histori, shendet & estetike, lajme nga rajoni, informacionet më të fundit të teknologjisë dhe shkencës e shumë të tjera. Nuk do mungojë në faqen online anliza e zhvillime të ditës si edhe pena e komentuesve tanë. Ne jemi këtu për t’iu informuar dhe argëtuar! Standard-Bëhu pjesë e lajmit të fundit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.