Standard.al

Ja çanta e shpinës që karikon laptopin dhe celularin

0

Të gjithë e urrejnë ta harrojnë karikuesin e tyre të laptopit apo celularit pasi janë larguar nga shtëpia, por këtij problemi i ka ardhur fundi, pasi kompania HP ka sjellë një zgjidhje për këtë. Ajo ka ideuar një çantë të quajtur Powerup Backpack.

Çanata Powerup Backpack ka një bateri të fuqishme, e cila mund ta karikojë telefonin tuaj smart deri në 9 herë, tabletën tuaj deri në tri herë si dhe të karikojë plotësisht laptopin tuaj një herë.

Nuk mund të karikoni të gjitha pajisjet njëherësh, por gjithsesi është një ndjesi e mirë të kesh me vete karikues të tillë ndërkohë që udhëton. Kjo çantë ka një çmim prej 200 dollarësh.

Kjo çantë mund të mbaj deri në 19 kg, pra ju mund të vendodni aty laptopin më të rëndë, të gjitha [aisjet elektronike, madje mund të ketë vend edhe për disa libra.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.