Standard.al

Mos e beso po deshe, ja si të fitoni para duke ecur

0

Tashmë  mund të fitoni para duke bërë diçka që e bëni gjithmonë natyrshëm si për shembull të ecni. Falë aplikacionit Sweatcoin, hapat tuaj tani vlejnë më shumë dhe mund të përkthehen në para. Programi i ndjek hapat tuaj në qytet dhe i kthen ato në dixhitale. Për çdo 1000 hapa ju fitoni 0.95 SWC apo Sweatcoin të cilat mund t’i konvertoni në para reale ose t’i përdorni për shërbimet e app store.

Bashkëngjitur këtij aplikacioni ofron edhe kurse për yoga, veshje sërfi apo mundësinë që paratë virtuale që fitoni t’i dhuroni për bamirësi. Të parët që e provojnë këtë aplikacion janë Amerika dhe Britania e Madhe, pastaj ai do të përhapet edhe në vendet e tjera të botës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.