Standard.al

IKMT nё Fier prish njё objekt 3 katёsh me kërkesë nga Bashkia

0

Inspektorati Kombёtar i Mbrojtjes se Territorit ka nisur tё prishё njё objekt tre katёsh nё qytetin e Fierit.

Ndёrhyrja e IKMT vjen pas kёrkesёs pёr mbёshtetje nga Bashkia e Fierit, e cila ёshtё duke punuar nё projektin “Rikonstruksionin e rrugёs Dervish Hekali, hapёsirat pёrreth saj dhe rehabilitimin e fasadave”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.