Standard.al

Justin Bieber dhe Sofia nuk përmbahen, skena “hot” në Meksikë (FOTO)

0

Nuk mungon pasioni mes Justin Bieber dhe të dashurës së tij të re Sofia Richie. Të dy janë fotografuar teksa shkëmbenin puthje dhe përqafime me njëri-tjetrin, në një vend romantik në Cabo San Lucas të shtunën, ku po festonin ditëlindjen e 18 të Sofisë. Dëshira për njëri-tjetrin duket se su mungon, aq sa se përmbajnë dot veten edhe në publik.

37A49D5F00000578-3761927-Kisses_The_pop_star_leaned_down_to_lavish_his_girlfriend_with_af-a-4_1472383120416 37A49D9C00000578-3761927-So_sweet_Richie_and_Bieber_gazed_towards_the_distance_while_wrap-a-2_1472383120387 37A49D9300000578-3761927-The_look_of_love_Justin_Bieber_and_Sofia_Richie_were_in_Cabo_San-a-6_1472383120451

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.