Standard.al

Gjesti i fundit i Andrrës është befasues (Foto)

0

Bashkëshortja e këngëtarit Sinan Hoxha, Andrra, pavarësisht se nuk ka qenë paraprakisht fytyrë publike, duket se llogaritë në këtë sferë po i bën mjaft mirë.

Ajo vazhdimisht është kujdesur për privatësi maksimale duke mos zbuluar shumë nga familja e veçanërisht nga Sinani dhe Ansi.

Djaloshi që erdhi pak muaj më parë në jetë akoma nuk është zbuluar publikisht teksa edhe fotot me bashkëshortin po janë të rralla.

E një veprim i fundit i Andrrës ka habitur pak fansat në rrjete sociale. Nga fotot e dasmës, ajo ka prerë Sinanin duke e lënë veten në plan të parë.

Duket se Andrra është mjaftuar me një imazh më artistik ku e gjithë ajo që shihet është krahu i personit të zemrës.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.