Standard.al

Përdhunimet e femrave shqiptare nga turqit osmanë (Foto +18)

0

PËRDHUNIMET E BALLKANIT 1909 Grafika nga  Gottfried Sieben Dalin pa censurë skicat e tmerrit, përdhunimet e femrave shqiptare nga ushtarët turq +1(8) Janë skica të tmerrshme. Një gjenocid përdhunimesh dhe vrasjesh mbi femrat shqiptare, por edhe të vendeve të tjera të Ballkanit, të cilat ishin të krishtera dhe nuk pranonin të ndërronin besim.1-Gottfried_Sieben_Balkangreuel_1909 2-perdhunim-grup burri i varur 3-burri-sheh-i-lidhur-1 5-minorene 6-perdhunim ne pyll

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.