Standard.al

Komplimenti për gruan është më i mirë se seksi, apo çokollata

0

Sipas një studimi të ri në Britani, ka rezultuar se një kompliment për gruan është më i mirë se seksi, çokollata apo të bërit pazar.

Gratë harxhojnë kohë dhe përpiqen për të bërë ndryshimë të dukeshme në flokë apo në veshje, thjesht për të rënë në sy apo të marrin komplimente.

Dhe kur burrat nuk i vënë re këto nuk mund të thonë asgjë, atëherë ndjenja e të qënurit e mërzitur do të pushtojë trupin dhe mund të jetë tepër stresuese apër një femër e cila mund ta shfaqë këtë gjendje në çdo veprim të saj.

Dr Pam Spurr, autor dhe ekspert marrëdhëniesh, tha: “Në një botë ku ne të gjithë jetën tonë e kemi të zënë dhe shumë gjëra janë jashtë kontrollit tonë, është e natyrshme për ne që të përqëndrohemi në ato gjëra që ne mund t’i kontrollojmë – të tilla si ne i shohim.
“Por në vend se të qënit një taktikë për të tërhequr seksin e kundërt, për gratë, e mira e tyre është mbi të gjitha, ndjenja e sigurt.

Prandaj nuk asgjë të keqe të japim komplimente për gratë, shprehitë të ndryshme përdorimi lidhur me komplimentet na bëjnë të kuptojmë se si ne jetojmë jetën tonë shprehet dr Spurr.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.