Standard.al

Këto femra meshkujt nuk i tradhtojnë kurrë

0

Shanset janë të vogla të mendojë për tradhti, nëse posedoni këto karakteristika …

Njohja se i dashuri ka tradhtuar është diçka që askush prej nesh nuk dëshiron të përballet. Por, nëse në këtë situatë të vështirë ka ndonjë gjë që mund të na ngushëllojë, është nëse na ka mashtruar me personin i cili duket më i shëmtuar.

Sipas studimeve të fundit, që kanë përfshirë 4.000 njerëz, ka treguar se shumica e grave dhe meshkujve ‘jobesnik’ i konsiderojnë partnerët e tyre më tërheqës se dashnoret dhe dashnorët.

Vetëm 30 përqind e meshkujve kanë thënë se kishin dashnore të moshës më të re se partneren, 26 % e tyre besojnë se dashnorja e tyre është person më interesant, ndërsa vetëm 25 % e tyre dashnoren e konsiderojnë më të pashme dhe më tërheqëse se partneren.

 

Sigurisht tani pyesni veten, ç’është në kokat e tyre?

Pjesëmarrësit në hulumtim kanë thënë se dashnoret janë më të vëmendshme, kujdesshme, i dëgjojnë më me vëmendje, dhe veç kësaj janë maksimalisht pasionante.

Te femrat është pak më ndryshe. Madje 50% e femrave kanë deklaruar se dashnorët e tyre janë më të bukur dhe më tërheqës se sa partnerët e tyre të rregullt, dhe përveç kësaj, kjo është një nga arsyet kryesore të tyre pse ato kanë bërë këtë mëkat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.