Standard.al
Daily Archives

8 August, 2016

Seks, sipas mundësisë!

Rreth 20% e të anketuarve u shprehen se koha më e përshtatshme është mëngjesi atëherë kur seksi bëhet edhe më i ëmbël, dhe vetëm…