Standard.al

Shtëllunga tymi në Korfuz, pushuesit e Ksamilit i bëjnë foto

0

Me sy të lirë mund të shihet një vatër e madhe zjarri në anën tjetër të Ksamilit.

Ndërsa pushuesit ishin duke pushuar në bigjet e detin Jon, kanë parë nga larg, në Korfuz shtëllunga tymi dhe i kanë fotografuar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.