Standard.al

Shpërthim në RIO 2016

0
Ekipet për demolimin e bombave kanë kryer një shpërthim të kontrolluar në fund të rrugës ku po mbahet gara e çiklizmit, njofton The Sun.

Në fund të rrugës në Flamengo Park në Rio, ku po mbahet gara e çiklizmit ka ndodhur një shpërthim i kontrolluar, ku është dëgjuar krismë e madhe, dhe për fatin e mirë sipas njoftimeve të para, nuk raportohet për të lënduar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.