Standard.al

Pritet hapja e hotelit më të madh në botë

0

Hoteli më i madh në botë pritet të hapet në qytetin e Mekës në Arabinë Saudite. I kushtuar 3.5 miliard dollarë, hoteli do të ketë rreth 10.000 dhoma, 70 resorante dhe 5 kate të rezervuara vetëm për familjen mbetërore Saudite. Hapja pritet të ndodhi në 2017-tën.

 

hotel

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.