Standard.al

10 presidentët amerikan, para dhe pas detyrës (Foto)

0

Barack Obama kishte ditëlindjen dje. Ai mbushi 55 vjeç. Të jesh president i Shteteve të Bashkuara të Amerikës është padyshim një punë stresuese. Këto foto tregojnë se sa i transformon ky pozicion presidentët që kryejnë detyrën në zyrën më të fuqishme në botë.

 

1 Barack Obama 2008/2016
before-and-after-term-us-presidents-11-57a38d1da81e3__940

2 Abraham Lincoln 1861/1865
before-and-after-term-us-presidents-5-57a38cfeee90a__940

3 Franklin D. Roosevelt 1933/1945
before-and-after-term-us-presidents-8-57a38d0300a6e__940

4 Harry S. Truman 1945/1953
before-and-after-term-us-presidents-3-57a38cfa911e5__940

5 John F. Kennedy 1961/1963
before-and-after-term-us-presidents-9-57a38d0500e1b__940

6 Richard Nixon 1969/1973
before-and-after-term-us-presidents-6-57a38d0102ea6__940

7 Dwight D. Eisenhower 1953/1961
before-and-after-term-us-presidents-10-57a38d070ae60__940

8 Ronald Reagan 1981/1989
before-and-after-term-us-presidents-4-57a38cfd092e2__940

9 Bill Clinton 1993/2001
before-and-after-term-us-presidents-2-57a38cf91ca51__940

10 George W. Bush 2001/2008
before-and-after-term-us-presidents-1-57a38cf71df28__940

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.