Standard.al

Rrëshqitja masive e dheut, që rrjedh si lumë i rrëmbyeshëm (Video)

0

Ky është momenti i frikshëm, kur një sasi shumë e madhe e dheut rrëshqet nëpër Alpet zvicerane.

Fotografi Pierre Zufferey, e ka filmuar dheun që lëviz poshtë një shtegu në malin Illhorn.

Në fillim rrjedha duket e qetë, por më pas nisë të bëhet shumë më e rrëmbyeshme dhe e dendur, transmeton Telegrafi

 Derisa bie teposhtë, dheu merr gjithçka që i del përpara, përfshirë edhe gurë shumë të mëdhenj.

Për të xhiruar këtë moment, Zufferey ka pritur dy vjet dhe ia ka dalë të jetë i pranishëm në momentin e rrëshqitjes.

Vendi ku ka ndodhur rasti, është 2,717 metra mbi nivelin e detit dhe është pika më e lartë në luginën Illgraben. /Telegrafi/

https://youtu.be/LUSNLVrnGro

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.