Standard.al

Keni probleme me ereksionin? Ndoshta vuani nga zemra

0

Ekspertët pohojnë që çdo pacient, i cili vjen me defekt erektil konsiderohet pacient kardiovaskular, gjithnjë deri sa nuk dëshmohet ndryshe.

Nëse keni probleme me arritjen ose mbajtjen e ereksionit, ndoshta vuani nga sëmundjet koronare. Një hulumtim ka treguar që meshkujt problemet me ereksionit fillojnë t’i ndjejnë me muaj apo vite para se të kuptojnë që kanë probleme me zemrën.

Arteria mund të ngushtohet ose ngurtësohet, kështu që penisi nuk furnizohet mjaftueshëm me gjak. Ekspertët në vitet e fundit kanë zbuluar një numër të madh të dëshmive të besueshme të cilat tregojnë në lidhjen e ereksionit dhe shëndetin e zemrës. Nëse keni probleme me arritjen ose mbajtjen e ereksionit, më së miri do të ishte të shkoni te mjeku.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.