Standard.al

Dashuria mbi të gjitha: Fotografitë e çiftit, që festoi 63-vjetorin e martesës kanë përlotur gjithë botën (FOTO)

0

Asgjë nuk e ndalë më mirë kohën sesa dashuria, dhe këtë gjë më së miri e dëshmon rasti i çiftit bashkëshortor Wanda dhe Joe.

Ata u martuan në vitin 1952, dhe vazhdojnë ta duan njëri-tjetrin marrëzisht, sikurse në ditën kur u takuan për herë të parë.

Për hir të 63-vjetorit të martesës, mbesa e tyre nga Teksasi, Shalyn Nelson e cila është fotografe profesioniste, ka vendosur t’ua realizoi një fotosesion të mrekullueshëm, që shumë njerëz i ka habitur.

Dyshja simpatike janë takuar për herë të parë në vitin 1950, kur Joe dhe Wanda shkëmbyen shikimin joshës në rrugë.

Dhe pas disa sekondave, duket se Joe nuk kishte mundur t’i bëjë ballë bukurisë së saj, dhe kështu e kishte ndaluar në rrugë për t’i kërkuar të dalin në një darkë romantike.Telegraf

Wanda dhe Joe festojnë 63-vjetorin e martesës, dhe dashuria e tyre vazhdon të jetë e fortë si kurrë më parë

1

Ata janë takuar për herë të parë në vitin 1950, kur Joe dhe Wanda shkëmbyen shikime joshëse në rrugë

2

Ai e kishte ndalur në rrugë që t’i kërkoj të dalin në një darkë romantike. Dhe natyrisht se ajo nuk ka mundur të refuzoj sharmin e tij

3

Ajo gjithashtu nuk kishte mundur të refuzoi propozimin e tij, kur u gjunjëzua para saj për t’i kërkuar dorën më 28 dhjetor të vitit 1950

4

Për 63-vjetorin e martesës, mbesa e tyre vendosi t’ua realizojë një fotosesin si dhuratë për dashurinë e tyre të pashtershme 5

Fotografitë janë pjesë e projektit të quajtur “Dashuria”

6

Në këtë datë të rëndësishme, mbesa e tyre u ka kërkuar që ata t’i shkruajnë nga një letër njëri-tjetrit7

Letra e dërguar Wandas nga Joe: “E dashura Wanda, ka kaluar kohë e gjatë që kur për herë të fundit të kam shkruar letër”

8

“Vitet kanë kaluar shumë shpejt. Një mëngjes zgjohesh dhe e kupton sa shumë je plakur. Sidoqoftë, kurrë nuk do t’i ndërroja këto vite me gjithë arin e Alaskas”

9

“Kemi tre fëmijë të mrekullueshëm, që i kemi rritur me dashuri. Do të dëshiroja që të rikthej kohën kur në prehër i mbanim fëmijët tonë”

10

“Sidoqoftë, dëshiroj të përfundojë këtë letër, duke të thënë se të dua po aq shumë sikur në ditën kur jemi martuar”

11

12

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.