Standard.al

Kryetari i opozitës e ndoqi seancën e mbrëmshme në katin e sipërm i vetëm (Foto)

0

Seanca e mbrëmshme e kuvendit, në të cilën 140 deputetë votuan ndryshimet kushetuese për reformën ne drejtësi ka patur të pranishëm në parlament edhe personalitete të trupit diplomatik, mes të cilëve Ambasadori amerikan Donald Lu dhe Ambasadorja e delegacionit të BE në Tiranë, Romana Vlahutin. I pranishëm gjithashtu në sallën e parlamentit, për të ndjekur procesin e votimit ishte edhe kreu i opozitës Lulzim Basha. Në këtë foto të realizuar nga fotografi Franc Zhurda, shihet Basha, i cili është krejtësisht i vetëm duke ndjekur punimet e kuvendit, ndërsa një kat më sipër, Lu dhe Vlahutin. Vihet re interesimi intensiv i Ambasadori amerikan, i cili madje është zgjatur mbi parmakët e lozhave të kuvendit, për të parë më mirë se çfarë po ndodh me punimet e seancës.

 

basha

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.