Standard.al

Personat në këto dy shenja të horoskopit nuk dinë të gënjejnë

0

Astrologët thonë se këto dy shenja e flasin më së shumti të vërtetën.

Shigjetari: Shigjetarët konsiderohen njerëz shumë të mirë. Ata janë edhe zemërgjerë. Shigjetarët janë përndryshe shenja më e sinqertë e horoskopit. E vetmja mangësi në këtë aspekt është se nganjëherë dinë t’i ekzagjerojnë gjërat që i flasin. Por këtë gjë e bëjnë jo për të gënjyer, por për ta argëtuar shoqërinë.

Edhe atë që për tjerët konsiderohet “e vërtetë e hidhur”, Shigjetarët ta thonë në fytyrë.

Dashi: Dashi gjithnjë e thotë atë që e mendon, por para se gjithash shkaku i natyrës impulsive. Janë tejet energjikë, por energjinë e tyre nuk e shpenzojnë për të gënjyer.

Brutalisht dhe me sinqeritet – të tillë janë Dashët në raporte me njerëz. Nganjëherë sinqeriteti i tyre u shkakton dhimbje tjerëve, por të tillë janë ata.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.