Standard.al

Ky test shikimi ju vërteton 100% se sa mirë jeni me sytë (FOTO)

0

Siç duket qartë në foto pikat roze që krijojnë rrethin nuk lëvizin. Ato zhduken me rradhë për pak kohë dhe me interval të njëjtë të cilat jepin idenë e lëvizjes. Përqëndroni vëmendjen tuaj tek kryqi në mes + dhe do të shikoni se diçka ndryshon. Një top me ngjyrë blu ose jeshil do të shfaqet duke u rrotulluar. Nëse ju ndodh kjo gjë do të thotë se keni shikim të mirë dhe se truri juaj përpunon ngjyrat dhe mbush boshllëqet ashtu siç duhet.

Klikoni në foto për të kryer testin.

rotating-dots

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.