Standard.al

Ky është ushtrimi që ju drejton kurrizin (FOTO)

0

Ka shumë përsona që kanë problem me të  qëndruarin drejt të shpinës, dhe kjo për shkak të shtyl;lës kurrizore.

Por është një ushtrim mjaft I thjeshtë I cili ju ndihmon të fitoni qëndrimin drejt.

Ulni në stomak duke lëshuar ballin në tokë, pastaj mbani duart tuaja në mënyrë paralele me trupin tuaj dhe mbështetni pëllëmbët e duarve tek kofshët.

Drejtoni bërrylat dhe mbajini këmbët e bashkuara dhe kur të jeni gati filloni të ngrini lart kokën tuaj duke e lëshuar frymën njëkohësisht si dhe mos harroni të mbani duart e mbështetura për këmbe dhe pa lëvizur.

Lëshojeni frymën dhe kthejuni pozicionit të parë.

Përsëritni këtë ushtrim 10 herë dhe bëjeni të paktën 3 herë në javë për të pasur një efekt mahnitës dhe të shpejtë.

back-pain

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.