Standard.al

Keni dëgjuar sherr me fjalë banale në autobus, por si ky jo (VIDEO)

0

Një zotëri dhe një zonjë, të dy në mosha madhore janë zënë sot në urbanin e Unazës. Sherri ka filluar për një motiv banal, ku një zonjë i ka kërkuar zotërisë që të ulet. Por,ky i fundit është shprehur se “ishte vetë i lodhur dhe s’kishte nerva të merrej me të”.

Ka mjaftuar kaq bisedë, që të “plasë” sherri mes pasagjerëve të urbanit, kryesisht mes një gruaje dhe një burri të cilët e ofendojnë njeri-tjetrin me fjalë nga më të ndyrat, siç mund ta shihni në videon. JOQ

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.