Standard.al

Ja si është iPhone 7 (Video)

0

Ndërkohë që shtatori po afrohet, lajme të reja mbi iPhone 7 po vazhdojnë të dalin në internet. Dhe një video e re e publikuar në YouTube pretendon se ka pmjet e celularit të ri, pranë iPhone 6S.

Nuk ka ndonjë mënyrë se si mund të verifikohet autenciteti i kësaj pajisje, por videoja shfaqë kamerën e madhe të iPhone, e cila ka kohë që përflitet.

Edhe porti për kufje nuk duket, gjithashtu, i cili është zëvendësuar me një grilë të dytë të zmadhuesit.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.