Standard.al

Arma që u fsheh në lokalin ku u vra Eton Çiço rezulton të jetë e Besmir Qibinit.

0

Arma që u fsheh në lokalin ku u vra Eton Çiço rezulton të jetë e Besmir Qibinit.

Kështu ka denoncuar një qytetar nëpërmjet një mesazhi të dërguar në adresë të ish kryeministrit Sali Berisha.

Në profilin e tij në facebook, Berisha ka postuar mesazhin që i ka ardhur nga “qytetari dixhital”sic aji e quan.

Në mesazh thuet :

“Pershendetje doktor.Arma qe fshehu polici ne vend ngjarje ku u vra Elton Çico nga ekspertiza rezulton e se esht arma e Bismir Çibinit ushtarit te Shullazit ish nendrejtorit te policise per Tiranen aktualisht zevendesdrejtor i doganave te Shqiperise!Keto te dhena i jane derguar Ardian Çipes i cili me urdher te ministrit nuk i dorezon ne prokurori.Po shtoj Elton Çiça, ka në pronësi të tijën lokal bar XXL përballë “Gjuheve të Huaja” në emër të e vëllait të tij Antonel Çiça ky i fundit në burg Angli për trafik droge. Eltoni ka qenë 4 vjet i dënuar në Francë dhe 2 vjetër në Greqi për trafik droge dhe ka një çështje në gjykim në Itali për “Associazione Delinquera”.. Është djali i tezës se Tërmet Peçit -Kr Bash Tepelenë. Eltoni është shoku me i ngushtë i Besmir Qibinit. Islam Qibini jati i Besmirit është djalë teze me Edmond Targaj. Eltoni është një kokave që drejtonin çunat e Tepelenas që janë dërguar prej tij dhe marrë nga Edmond Targaj në Dibër”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.