Standard.al

Çfarë zbulojnë duart e një mashkulli për mënyrën si ai e trajton një femër?

0

Po nisët një lidhje të re me një mashkull ose nëse po kërkoni të punësoni një punonjës të gjinisë mashkullore, hidhini njëherë një sy duarve të tij. Nëse gishti i unazës dhe ai tregues janë të njëjtë në gjatësi, ka më shumë gjasa që ai të jetë i besueshëm, i sjellshëm dhe i kujdesshëm, sidomos me femrat.

Por, nëse gishti i dytë dhe i katër kanë gjatësi të ndryshme, gjasat janë të mëdha që ai të jetë grindavec, kokëfortë dhe i vrazhdë.

Studime të mëparshme kanë treguar se diferenca e gjatësisë midis këtyre dy gishtave ndikohet nga ekspozimi ndaj një hormoni në mitër.

Ata që e kanë më të gjatë gishtin e unazës, kanë qenë më të ekspozuar ndaj testosteroneve, që lidhet edhe me sjelljet më agresive. Shkencëtarët nga Universiteti McGill mendojnë se ky fakt ka ndikim edhe tek sjellja e meshkujve kundrejt femrave.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.