Standard.al

Terrori në Nisë, numri i të vrarëve i kalon 80, mes viktimave ka dhe shumë fëmijë (Video)

0

Drejtuesi i furgonit që vrau mbi 80 vetë në Nice të Francës është një 31 vjeçar francez me origjinë tuniziane, i njohur për policinë. Ndërsa hyri me shpejtësi drejt turmës, terroristi ka qëlluar me armë duke vrarë njerëzit që ishin mbledhur në shesh për ditën e Bastijës. Mediat franceze shkruajnë se numri i të vrarëve arrin mbi 80 vetë, mes viktimave ka dhe shumë fëmijë. Furgoni eci thuajse 2 kilometra duke vrarë njerëz.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.