Standard.al

Risi në Messenger

0

Facebook ka njoftuar se “Artikujt Instant” nuk do të kufizohen më vetëm në aplikacionin Facebook.

Facebook Messenger për Android tani ju lejon që t’i shikoni Artikujt Instant direkt në aplikacion, dhe Messenger për iPhone do ta ketë të njëjtën veçori në javët në vazhdim.

Ju mund ta përditësoni që sonte aplikacionin, për ta marrë versionin e ri, transmeton Gazeta Express.

Siç tregon edhe emri, Artikujt Instant janë versione të artikujve që hapen shpejtë, të cilat përdoruesit e Facebook mund t’i shikojnë direkt në aplikacionin e rrjetit social.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.