Standard.al

Vera e vitit 1984, ja si i kalonim pushimet në atë kohë (Foto të rralla)

0

Për të gjithë ata që kanë lindur pas viteve 1990 ky është një realitet i panjohur dhe mbase i çuditshëm. Por fëmijët e viteve 70-80 këto foto do të zgjojnë shumë kujtime…akulloren e asaj kohe, aranxhatat, pushimet në kamp, sigurisht nuk ka asgjë të ngjashme me sot.

Shihni këtë album të rrallë. Janë foto të shkrepura në verën e vitit 1984 në Tiranë dhe Durrës nga fotografi Ferdinando Scianna dhe krahasimin bëjeni vetë.

 

1-1352-1294-1286-1235-1257-11912-7210-9311-8214-5915-4719-3330-728-938-336-335-242-143-14640-344-1455047495352-148555957565860

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.