Standard.al

Histori prekëse, do t’ju bëjë të besoni ende tek dashuria

0

Më poshtë është një histori nga shumë të ngjashme që mund të keni dëgjuar.

Në fund të fundit bota nuk është bardhezi por ka edhe ngjyra dhe historitë e mëposhtme do ju bëjnë që të besoni më shumë tek dashuria dhe njerëzit.

 

Historia e dytë

Sot shoqërova vajzën time në altar në ditën e saj më të bukur. 10 vite më parë mu desh të nxirrja një djalë 14-vjeçar nga një makinë që po digjej pas një aksidenti të rëndë. Pasi e dërgova në spital mjekët thanë si ai nuk do të mund të ecte më kurrë.

Vajza ime erdhi disa herë më mua në spital kur shkoja për ta vizituar djalin që i shpëtova jetën. Më pas filloi të shkonte vetë atje pa dijeninë time.

Sot, kur e shikoj atë djalë të buzëqeshë dhe të tregojë se nuk është dorëzuar, duke qëndruar mbi dy këmbët e tij ndihem pafundësisht i lumtur. Ai është bashkë me mua në altar dhe i vuri vajzës sime në gisht unazën e martesës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.