Standard.al

U zhveshën dhe u lanë në shatërvanin 400 vjecar, italianët kërkon dënim për 3 turistet seksi

0

Tre turiste nuk kanë arritur t’i rezistojnë temperaturave të nxehta në kryeqytetin italian dhe me bikini janë futur në shatërvanin 400 vjeçar “Fontana dell’Acqua Paola”.

Foto e tre turisteve janë shpërndarë me shpejtësi në rrjetet sociale dhe reagimet e italianëve të zemëruar nuk kanë munguar. Italianët janë ndjerë tepër të fyer për mungesën e respektit nga këto të reja për monumentin e shekullit të 17, ndërsa kanë kërkuar edhe dënimin e turisteve.

Edhe pse tre turistet nuk janë identifikuar, komentuesit në rrjetet sociale kanë dalë në përfundimin se vajzat mund të jenë nga Anglia ose Gjermania.

3_1468327382-8701218

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.