Standard.al

Google me internet prej 60 terabit për sekond!

0

Kablloja e internetit që do të lidh Japoninë me SHBA-të përmes oqeanit do të lansohet sot.

NEC Corporation ka lajmëruar se faza e testimit dhe e ndërtimit të lidhjës trans-oqeanike është përmbyllur me sukses.

Lidhja e emëruar “Faster” është e gatshme tani për shërbim. E gjithë lidhja shtrihet në gjatësi prej 9,000 km dhe lidh Oregonin me Chiba-në.

Faster do të sjell internet super të shpejt prej 60 terabit për sekond. Për më shumë, ky shërbim do të ofroj internet dhe komunikim më të shpejtë në mes dy kontinenteve, Azisë dhe Amerikës Veriore.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.