Standard.al

Vajza ka edhe një shans, horoskopi tregon meshkujt idealë për martesë

0

Demi

Kjo po që është shenja më romantike dhe është tejet i dhënë pas familjes. Demi nuk ftohet kurrë nga familja dhe gruaja e tij, edhe pse është i prirur pak të tradhëtojë. Është shumë i lidhur me fëmijët gjë që asnjëherë nuk i mjaftojnë. Është tip i cili nuk bën shumë punë në shtëpi, mirëpo punën dhe obligimet familjare i merr me seriozitet.

Luani

Edhe pse këta njihen me egon e tyre superiore, kur është në pyetje bashkëshortja, dinë të jenë më se të kujdesshëm. Për gruan gjithmonë mundohet të mbetet prioritet sepse e ndjen nevojën e jashtëzakonshme që t’I shprehet dashuria, andaj do të bëjë gjithçka vetëm që ta mbajë këtë gjë në nivelin e duhur për të.

Peshqit

Këta janë meshkuj të cilët aspak nuk friksohen që të dashurës t’ia shprehin ndjenjat, madje edhe në sytë e tërë botës. Ai është tejet i përkushtuar për familjen dhe pothuaj se asnjëherë nuk i shkon në mend që të tradhëtojë gruan e tij. Po ashtu, këta janë tejet të durueshëm dhe femrat duhet të kenë kujdes sepse kur nervozohen, thjesht shperthejne.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.