Standard.al

Probleme me apandesitin, turpërohet me mjekët (FOTO)

0

Një vajzë ka shkuar me dhimbje të tmerrshme stomaku në spital, por ajo që kanë gjetur mjekët i ka shokuar ata. Mjekët afrikane pasi bënë një eko, panë që vajza kishte një problem me apandesitin. Kështu, ata vendosën që ta fusin në operacion.

Pas ndërhyrjes, mjekët panë që në apandesitin e 26-vjeçares kishte një kondom. Pas operacionit, ata kanë biseduar me vajzën dhe ajo e kishte pranuar që para dy javësh kishte gëlltitur një kondom.

ap

ap1

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.