Standard.al

Portugali-Francë, gjeli Nelson e bëri zgjedhjen

0

Fenomeni i Kampionatit Evropian, ka caktuar fituesin e trofeut të “Francë 2016”.

Sipas Nelson, sonte finalja e madhe do të fitohet pikërisht nga Franca.

Super-sfida fillon në ora 21:00 dhe pas 90 minutave, 120 apo penalltive, do të mësojmë nëse ky parashikim ka qenë i saktë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.